Bekijk alle reviews

Documentatie

Onze Spierings SK 488 - AT4

Met deze kraan kan Hoogervorst Hijst alle projecten aan! Onze kraan hijst met gemak dak- en wandconstructies in de staalbouw. Ook in de woningbouw, waar onze kraan moeiteloos dakkapellen of jacuzzi’s verplaatst, is hij inzetbaar. De Spierings SK488 – AT4 is eenvoudig op- en om te zetten en gemakkelijk te besturen. Hij is zowel inzetbaar in smalle straten als op grote bouwterreinen.  

Hijsen en armseinen

De Spierings SK488-AT4 is een vierasser. Een echte krachtpatser en niet voor niets de meestverkochte Spierings kraan ooit. De combinatie van zijn compacte verhouding en de capaciteit maken hem tot de beste kraan die er is. Doordat de kraan vanuit de cabine én op afstand bestuurbaar is, heeft de machinist altijd goed zicht op de te verplaatsen last. 

Brandstoftoeslag

Door omstreden en onvoorziene brandstofkostenstijging zijn wij genoodzaakt om vanaf 9-3-2022 een brandstoftoeslag te berekenen. Deze brandstoftoeslag wordt wekelijks geïndexeerd. Als de brandstofprijs daalt tot onder prijsniveau van 1-1-2022 komt de toeslag te vervallen.

Momenteel wordt er geen brandstof toeslag berekend.