Bekijk alle reviews

HOOGERVORST HIJST

Kraanverhuur Utrecht

Vakkundig, veilig en flexibel: Hoogervorst Hijst is sterk in verplaatsen. Vanuit het geografische middelpunt van Nederland verzorgt Hoogervorst Hijst grote en kleine kraanwerkzaamheden.

Ruime ervaring in de bouw

Ruime ervaring in utiliteits- en woningbouw, dak- en wandbeplating en betonbouw.

Centraal gelegen

Vanuit onze centrale thuisbasis in Lunteren hijsen wij door heel Nederland

Meewerkend machinist

Omdat de kraanmachinist de kraan radiografisch kan besturen, kan de kraanmachinist bijvoorbeeld de last zelf inpikken/uitpikken of andere werkzaamheden doen wanneer hij staat te wachten.

Flexibel inzetbaar

Een uitlopende of vertraagde hijsklus? Geen probleem! Wij staan ook op zaterdagen of in de avonden voor je klaar. 

KLEINE EN GROTE KLUSSEN

Hoogervorst Hijst alles wat je niet kunt tillen

Ben je op zoek naar een mobiele torenkraan? Of wil je advies over welke soort kraan of verreiker geschikt is voor een hijsklus? Bij Hoogervorst Hijst ben je aan het juiste adres. Huur onze kraan inclusief machinist voor het verplaatsen van een dakkapel, of het plaatsen van staal of beplating voor een groot bouwproject. Wij helpen je graag met iedere klus waar een kraan voor nodig is.

Onze krachtige Spierings SK488-AT4 mobiele torenkraan kan talloze projecten aan. Door jarenlange ervaring in zowel de utiliteitsbouw, de woningbouw en de agrarische sector verzorgen we elke hijsklus veilig en compleet.

Wij verhuren onze torenkraan voor veel verschillende projecten. Hij doet het zware werk. Toch is een vakkundige kraanmachinist minstens zo belangrijk om een hijsklus veilig en efficiënt te klaren. Met een kundige kraanmachinist zit het bij Hoogervorst Hijst helemaal goed. Kraanmachinist Richard Hoogervorst deed jarenlange ervaring op als kraanmachinist in loondienst. Sinds 2022 verhuurt hij zijn eigen torenkraan voor uiteenlopende klussen. Deze kraan is een echte krachtpatser, flexibel in besturing en makkelijk te (her)plaatsen. Hijsen is hierdoor mogelijk op zowel grote bouwplaatsen in Utrecht als in de smalle straten van diverse woonwijken. Onze torenkraan is op afstand bedienbaar. Dat maakt het mogelijk om onze machinist op de werkvloer in te zetten. 

Voor langdurige samenwerkingen in de omgeving van Utrecht, of een klus van meerdere dagen, verzorgen wij graag een offerte op maat. In overleg is bij Hoogervorst Hijst veel mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden om een kraan te huren? Neem contact met ons op!

Onze diensten

Onze kraan is inzetbaar voor veel verschillende projecten, door heel het land. Hij doet het zware werk. Toch is een vakkundige kraanmachinist minstens zo belangrijk om een hijsklus veilig en efficiënt te klaren.

Kraanmachinist Richard Hoogervorst deed jarenlange ervaring op in loondienst. In 2022 kocht hij zijn eigen kraan. Sindsdien verzorgt Richard veel uiteenlopende klussen waar de kracht van een kraan en de kennis en ervaring van een kraanmachinist nodig zijn.

Onze kraan is flexibel in besturing en makkelijk te (her)plaatsen. Hijsen is hierdoor mogelijk op grote bouwplaatsen en in smalle straten. Onze torenkraan is op afstand bedienbaar. Dat maakt het mogelijk om onze machinist op de werkvloer in te zetten.

Een kleine klus of een klus van meerdere dagen? Wij verzorgen graag een offerte op maat. In overleg is bij Hoogervorst Hijst veel mogelijk.

– Matthijs Stout

“Ik kan Hoogervorst Hijst van harte aanbevelen voor hijswerkzaamheden. De Spierings kraan is voorzien van alle nodige hulpmiddelen en Richard is een kundig machinist.”

Onze Spierings SK 488 - AT4

Met deze kraan kan Hoogervorst Hijst alle soorten projecten aan! Onze kraan hijst met gemak dak-en wandconstructies in de staalbouw. Ook in de woningbouw, waar onze kraan moeiteloos dakkapellen of jacuzzi’s verplaatst, is onze kraan inzetbaar. De Spierings SK 488 – AT4 is eenvoudig  op- en om te zetten en gemakkelijk te besturen. Hij is zowel inzetbaar in smalle straten als op grote  bouwterreinen.